JGT Aftertrampfest på Caffären

Förra året sa deltagarna att de önskade ett kvällsarrangemang där alla som varit med på Järvsö Gårdstramp kunde samlas – vi har lyssnat och i år har vi nöjet att presentera: JGT Aftertramp!

JGT Aftertramp blir på Lill-Babs Caffär, som erbjuder en härlig sommarbuffé – såklart med så mycket lokalproducerat som möjligt – och det blir underhållning av Jarsefolk och Jörgen Åberg Band.

Biljetterna kostar 295:- och då ingår sommarbuffé m kaffe – måltidsdryck tillkommer – underhållning och en reserverad sittplats hela kvällen, man kan alltså komma när man vill mellan 17.30-20.00. För er som inte haft nöjet att besöka Lill-Babs Caffär så spelar banden ute, och vi sitter ute (under tak) så kom förberedd vad gäller klädsel.

Buffén står uppdukad 17.30-21.00
Jarsefolk spelar 18.30
Jörgen Åberg Band spelar 20.30
Lill-Babs Caffär stänger 23.00

Alla som har deltagit i cykeltrampet är välkomna till fri entré, det kommer också att finnas lediga platser (först till kvarn) under parasoll där det går att köpa mat&dryck från menyn.

Det finns dock bara 200st bufféplatser så vill man ha det alternativet så rekommenderar vi varmt att förboka!
OBS! Även här gäller först till kvarn, de som bokar först får bord i ladan, när där är fullt så fyller vi på i tältet och när där är fullt så får man parasollbord och om det mot förmodan regnar en skvätt får de som bokat parasollbord avnjuta sin goda middag inne!
Välkomna!